Het Wisentbos is een dorpsbos gelegen aan de rand van het dorp Dronten.

nieuws

NIEUWSUPDATES EN FOTO'S
VIA FACEBOOKVia deze website tref je algemene (achtergond-) informatie over Het Wisentbos. Nieuwsupdates, berichten en foto's van activiteiten plaatsen we op Facebook.

De Facebook pagina van Het Wisentbos is openbaar, ook als je geen account hebt kun je dus wel alle informatie vinden en bekijken. Net als een normale website dus eigenlijk.

Heb je wel een account? Like ons dan, je ontvangt dan automatisch de updates in je tijdlijn van Facebook. Je vindt onze pagina hier.

Contact

Als je geïnteresseerd bent in de plannen van de Stichting Het Wisentbos of meer informatie wilt over vrijwilligerswerk, dan informeren we je hier graag over. Je kan je aanmelden door middel van dit formulier. We nemen dan contact met je op voor een kennismaking en zo mogelijk maken we ook een kort bezoek aan het Wisentbos. Foto’s van het Wisentbos kan je insturen via This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it .

Stichting het Wisentbos
Peel 30
8251 VJ Dronten

email: This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it


Nieuwsupdates en foto's via Facebook

Via deze website tref je algemene (achtergond-)informatie over Het Wisentbos. Nieuwsupdates, berichten en foto's van activiteiten plaatsen we echter via Facebook.

Je hebt geen Facebook account, geen probleem.
De Facebook pagina van Het Wisentbos is openbaar, ook als je geen account hebt kun je dus wel alle informatie vinden en bekijken. Net als een normale website dus eigenlijk. Heb je wel een account? Like ons dan, je ontvangt dan automatisch de updates in je tijdlijn van Facebook. Je vindt onze pagina hier.


Waarnemingen melden?

Geef aan wie je bent en wanneer en op welke tijd je
de waarneming hebt gedaan. Graag ook vermelden
op welke plek in het bos je dit hebt gezien.
Email: This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it